Winkelen in Valencia

Calle Poeta Querol

“Een mooi klein straatje waar je luxueus kunt winkelen.”

- Inés woont al sinds 2009 in Valencia

Er zijn niet zo veel luxe winkels in Valencia als in andere grote steden, maar als je op zoek bent naar duurdere merken dan is dit de straat waar je moet zijn. Deze winkelstraat ligt dicht bij het Colón-winkelgebied en andere winkelstraten, zoals Calle de la Paz (hotspot voor juwelen) en Pintor Sorolla (waar het warenhuis El Corte Inglés zich bevindt). Op Poeta Querol vind je luxe modemerken zoals Bulgari, Loewe, Hermes, Salvatore Ferragamo, Montblanc en de Valenciaanse porseleinfabrikant Lladró. In de omgeving liggen ook nog andere designerwinkels, en tal van cafés waar je je voeten even kunt laten rusten.

TIP: Bezoek de Oxfam-winkel op deze straat, en steun een goed doel met je aankoop!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Calle Poeta Querol | Openbaar vervoer: Bus: Lines 6, 26, 31 toMarqués de Dos Aguas–Paz; Metro: Lines 3, 5, 7, 9 to Colón

Meer winkels in Valencia

Bekijk alle winkels

Calle Colón

“Calle Colón is de belangrijkste winkelstraat van Valencia. Hier kun je werkelijk urenlang shoppen in de talloze verschillende winkeltjes!”

Centro Comercial Aqua

“Voor een fantastische winkelervaring, met een goede selectie winkels en een prachtig uitzicht op de Stad van de Kunst en Wetenschap, ga je naar het Aqua Winkelcentrum.”

Calle Jorge Juan

“Een prachtige straat vol met winkels in het midden- en luxesegment, van schoenen tot sieraden en speelgoed!”