Uitgaan in Rome

Enoteca Il goccetto

“Geniet van een glas wijn in één van de eerste wijnwinkels in Rome uit 1983. Enoteca Il goccetto ligt in het unieke decor van Palazzetto del Vescovo di Cervia, daterend uit 1527.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Dit is de perfecte wijnbar om naartoe te gaan wanneer je in Rome aankomt, omdat je hier gewoonweg verliefd zult worden op onze Italiaanse wijn. Het is een kleine en intieme plek met veel oude flessen die langs de muur staan. De wijnbar heeft meer dan 60 merken rode, witte en bruisende wijn per glas. Natuurlijk staan er een aantal (eenvoudige maar heerlijke) voorgerechtjes op het menu (mozzarella en bruschetta, kaas en groente, koude hapjes). Enoteca Il goccetto trekt een stijlvol en zeer lokaal publiek. Het personeel is normaal gesproken zeer vriendelijk. Mis het plafond niet met authentieke fresco's.

TIP: Op het bord aan de buitenzijde staat "Pane & Olio".

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via dei Banchi Vecchi 14 | Telefoon: +39 6 6864268 | Website: https://www.facebook.com/Ilgoccetto/

Meer uitgaansgelegenheden in Rome

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Circus Roma

“Café, bar en bistro net om de hoek van het Navona Plein, een bijzondere aanrader met een excentrieke en jonge sfeer.”

Salotto 42

“Een verfijnde plek met een modieus en kosmopolitische sfeer in het hart van Rome. Neem buiten plaats en laat het charmante uitzicht van Piazza di Pietra bezinken.”

Open Baladin

“Dit is de thuisbasis van één van de populairste bieren in de hoofdstad. Open Baladin is een paradijs voor bierliefhebbers, slechts enkele stappen verwijderd van het beroemde Campo de' Fiori.”