Uitgaan in Rome

Lanificio 159

“Dit oude industriële molencomplex biedt een uitzonderlijk experiment van kunst, muziek, dans en eten met uitzicht over rivier Aniene.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Deze voormalige fabriek heeft een "garage-stijl club" waar je van mei tot september kunt genieten van dj sets van monsterachtig grote namen in de elektronische muziek. Elke week op zondag is er een aperitief met live muziek van opkomende artiesten. In het pand met drie verdiepingen vind je ook een restaurant (Lanificio cucina) en danszalen (Lanificio Performa), kunstexposities en een stadstuin (Orto). In de zomer vinden hier veel evenementen plaats op het terras met uitzicht over rivier Aniene. Lanificio Feria, het dakterras cocktailbar met barbecue en dj sets, is ook geopend van mei tot september.

TIP: Ik raad je aan in het restaurant te eten maar houd er rekening mee dat het in Lanificio 159 elke dag druk is dus reserveer van tevoren!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via di Pietralata 159 | Telefoon: +39 6 41780081 | Website: http://www.lanificio.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Rome

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Spirito

“Deze cocktailbar zit verborgen achter een anonieme deur van de exclusieve broodjeszaak "premiata Panineria Pigneto".”

Argot

“Wijnbar, lounge en cultuur in één van de meest intieme plaatsen waar jij je gelijk thuis zult voelen, op enkele stappen verwijderd van Campo de' Fiori.”

Enoteca Il goccetto

“Geniet van een glas wijn in één van de eerste wijnwinkels in Rome uit 1983. Enoteca Il goccetto ligt in het unieke decor van Palazzetto del Vescovo di Cervia, daterend uit 1527.”