Uitgaan in Rome

Qube

“Qube is een bekende club in Rome die populair is onder een jong en trendy publiek. Op vrijdag worden in de Qube de meest legendarische feesten van Italië gehouden.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

De Qube is een groot danspaleis. Op de drie verdiepingen van de club vind je verschillende dansvloeren: pop en commerciële muziek op de eerste verdieping, RnB en hip hop op de begane grond en een internationale dj set in de hoofdruimte.

De Qube organiseert de legendarische Muccassassina feesten die waanzinnig populair zijn door zijn creatieve thema's en het hoge niveau van entertainment. Na 25 jaar zijn de diverse feesten nog steeds de meest creatieve en meest beroemde ontmoetingsplek voor de homogemeenschap in Rome (maar zeker niet alleen deze groep). Deze feesten, op vrijdag in de Qube, trekken ook een heteroseksueel, jong en modern publiek: die hier allemaal komen voor een swingende avond uit!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via di Portonaccio 212 | Telefoon: +39 6 438 5445 | Website: http://muccassassina.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Rome

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Argot

“Wijnbar, lounge en cultuur in één van de meest intieme plaatsen waar jij je gelijk thuis zult voelen, op enkele stappen verwijderd van Campo de' Fiori.”

Spirito

“Deze cocktailbar zit verborgen achter een anonieme deur van de exclusieve broodjeszaak "premiata Panineria Pigneto".”

Open Baladin

“Dit is de thuisbasis van één van de populairste bieren in de hoofdstad. Open Baladin is een paradijs voor bierliefhebbers, slechts enkele stappen verwijderd van het beroemde Campo de' Fiori.”