Uitgaan in Rome

Spirito

“Deze cocktailbar zit verborgen achter een anonieme deur van de exclusieve broodjeszaak "premiata Panineria Pigneto".”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Volg het bord "Carni scelte" en je zult een exclusieve cocktailclub ontdekken die schuil gaat achter een anonieme deur. Deze verborgen bar speelt jazzmuziek, heeft rode lederen fauteuils en sofa's, en een piano en roulettetafel die in gebruik is als een aparte bar. Op de terrassen op twee niveau's krijgt de herenclub een andere sfeer, met meer kleuren en een informele inrichting.

Het menu bestaat uit wijnen, bieren, sterke dranken en bovenal, creatieve cocktails! Ik adviseer "Favelas" met cachaca, limoensap, verse ananas, suiker, passievrucht en hibiscus. Voor hongerige gasten worden drankjes gecombineerd met exclusieve broodjes, vis&friet en huisgemaakte desserts. Spirito is elke dag geopend van 20.00 tot 3.00 uur in de ochtend en vanaf 12.00 uur op zondag voor brunch.

TIP: De brunch op zondag is geschikt voor kinderen maar breng ze hier niet in de avond naartoe.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Fanfulla da Lodi 53 | Telefoon: +39 327 29839000

Meer uitgaansgelegenheden in Rome

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Salotto 42

“Een verfijnde plek met een modieus en kosmopolitische sfeer in het hart van Rome. Neem buiten plaats en laat het charmante uitzicht van Piazza di Pietra bezinken.”

Lanificio 159

“Dit oude industriële molencomplex biedt een uitzonderlijk experiment van kunst, muziek, dans en eten met uitzicht over rivier Aniene.”

Qube

“Qube is een bekende club in Rome die populair is onder een jong en trendy publiek. Op vrijdag worden in de Qube de meest legendarische feesten van Italië gehouden.”