Uitgaan in Rome

Alexanderplatz

“Het is de oudste Jazz Club van Italië (geopend in Rome op 27 september 1984) in een oude kelder in het Prati district, nabij het Vaticaan.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Vele internationale artiesten traden op in de tijdloze Jazzclub Alexanderplatz en lieten een spoor achter op de muren die nu compleet bedekt zijn met handtekeningen. Hun maandelijkse kalender biedt vele Italiaanse groepen (Roma Big Band, Orchestra Pirone, Old & New Things Orchestra) en er is elke avond een live jazz sessie.

Combineer het luisteren naar mooie deuntjes met heerlijke mediterrane gerechten gebaseerd op seizoensproducten en nieuwe interpretaties van regionale Italiaanse recepten. Ik adviseer de "Spaghetti Casa Cupiello" te proeven met olijven, kappertjes, pijnboompitten, noten, walnoten, kerstomaatjes en verse kruiden. Absoluut waar voor je geld. Je moet een toegangskaartje kopen van €20 waarmee je één maand gratis entree hebt en een drankje van het huis.

TIP: Reserveer een tafel in het restaurant en krijg toegang tot de Jazzclub voor slechts €5 per persoon.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Ostia 9 | Telefoon: +39 6 39721867 | Website: http://alexanderplatzjazzclub.com/

Meer uitgaansgelegenheden in Rome

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Salotto 42

“Een verfijnde plek met een modieus en kosmopolitische sfeer in het hart van Rome. Neem buiten plaats en laat het charmante uitzicht van Piazza di Pietra bezinken.”

Enoteca Il goccetto

“Geniet van een glas wijn in één van de eerste wijnwinkels in Rome uit 1983. Enoteca Il goccetto ligt in het unieke decor van Palazzetto del Vescovo di Cervia, daterend uit 1527.”

Freni e frizioni

“Geniet van cocktails in een voormalige mechanische werkplaats terwijl je over de Tiber uitkijkt.”