Winkelen in Rome

Euroma 2

“Je zult grote winkelcentra alleen in de buitenwijken van Rome vinden. De grootste is Euroma 2, gelegen in het Eur district. Dit luxueuze winkelcentrum biedt een brede keuze aan winkels en restaurants, ideaal om te bezoeken op een regenachtige dag!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Vele beroemde merken zijn vertegenwoordigd in dit luxueuze en modieuze winkelcentrum: Calvin Klein, Antony Morato, Hollister, H&M, Adidas, Michael Kors, Jeckerson, Armani Jeans en Conte of Florence om er maar een paar te noemen. Naast kledingwinkels zijn hier ook juweliers, parfumerieën, supermarkten, restaurants, cafetaria's en er is zelfs een Apple winkel.

Toen Euroma 2 in 2008 opende was dit het grootste winkelcentrum in Europa. Vandaag de dag heeft het de koppositie verloren maar het blijft de ideale bestemming tijdens je bezoek aan Rome want het biedt uitstekende waar voor je geld. Er zijn ook veel seizoensevenementen zoals live concerten, literaire competities, races, kunsttentoonstellingen en speciale promoties die in dit winkelcentrum worden georganiseerd.

Je kunt Euroma 2 met de blauwe metrolijn (B) direct bereiken vanaf het stadscentrum en combineer dit bezoek met een wandeling door het EUR district.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Cristoforo Colombo 710 | Openbaar vervoer: Metro line B (blue), stop Eur-Fermi. Bus 070, 700 or 709 stop Colombo/Pacifico.

Meer winkels in Rome

Bekijk alle winkels

Prati en Via Cola di Rienzo

“Deze lange straat loopt van de Tiber rivier tot aan Piazza Risorgimento en staat vol met Italiaanse ketens en leuke boetiekjes die leuke accessoires verkopen.”

Monti district

“Dit district was bijna vergeten maar is nu getransformeerd tot een bruisend gebied vol culturele evenementen en een plek waar de Boheemse leefstijl wordt gevierd door jonge ontwerpers en liefhebbers van vintage.”

Tridente

“De drie beroemde straten Via Condotti, Via Borgognona en Via Frattina die parallel aan elkaar lopen, staan vol met elegante winkels in een decor van barokke palazzo's.”