Restaurants in Rome

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Dit historische restaurant opende haar deuren in 1936, het is het paradijs voor liefhebbers van "tonnarelli cacio e pepe"! De traditionele keuken is nooit veranderd sinds ze voor het eerst begonnen en volgens een oud Romeins gebruik is er een speciaal gerecht voor elke dag van de week zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je aan tafel gaat. Het menu biedt typische gerechten als "Kalfsschnitzel met salie en ham", "Geroosterd lamsvlees met aardappelen" en "Ossenstaart gekookt in tomatensaus", alle ingrediënten zijn vers en huisgemaakt. Hun wijnkelder biedt onderdak aan meer dan 200 Italiaanse wijnen voor bij de lunch of het diner na een advies van de bediening!

TIP: Reserveer je tafel zodra je weet dat je hier een bezoek wilt brengen want het is zeer populair bij de lokale bevolking!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Mastro Giorgio 29 | Telefoon: +39 6 5746800 | Website: http://www.feliceatestaccio.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

MET

“MET is echt een juweel in het midden van een straat dat bezaaid is met café's en restaurants die veel door de lokale bevolking bezocht worden. Het kroonjuweel is de tuin die ligt in het "klooster" van een oud gebouw.”

Roma Sparita

“Proef het echte Rome: de authentieke lokale keuken, de charmante sfeer van een dorpsplein en de oprecht vriendelijke bediening.”

Cecchino dal 1887

“Dit restaurant is een instituut in Testaccio, gehuisvest in een oud slachthuis uit 1887!”