Restaurants in Rome

La Rosetta

“Op enkele stappen verwijderd van het Pantheon ligt La Rosetta, ongelofelijk populair bij de lokale bevolking. Deze favoriete bestemming wordt al generaties lang gerund door de Sicilian Riccioli familie.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

La Rosetta is het beste visrestaurant van Rome sinds 1966 en is DE ultieme graadmeter voor liefhebbers van visgerechten en oesters in Rome. Naast het menu van klassieke visgerechten bieden ze ook een unieke selectie aan van rauwe, Mediterraans gemarineerde vis geserveerd op gemalen ijs. De verse vangst van de vissersboten die aanmeren in de havens van Civitavecchia, Anzio en Terracina wordt elke middag vers naar het restaurant gebracht waardoor de versheid van de vis absoluut gegarandeerd is.

Massimo Riccioli opende een aparte "Oesterbar" met een goedkoper menu om tegemoet te komen aan de vraag naar een laagdrempelige manier om van deze verfijnde keuken te genieten. Je kunt er Oesters en rauwe vis proeven waarbij je een glas wijn van de dag of champagne kunt nuttigen. De Oesterbar is open van 2.45 tot 18.00 uur.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via della Rosetta 9 | Telefoon: +39 66861002 | Website: http://www.larosetta.com/it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Himalaya Palace

“Geniet van de Indiase keuken op slechts enkele stappen verwijderd van de prachtige Villa Doria Pamphili. Ik combineer graag een lange wandeling in dit mooie stadspark - populair bij de lokale bewoners - en eindig met een lunch in de exotische sfeer van dit restaurant!”

Green T

“Een theehuis in het hart van Rome, vlakbij het Pantheon. Een plek waar je de Oriëntaalse cultuur kunt ontdekken op een unieke locatie.”

Roma Sparita

“Proef het echte Rome: de authentieke lokale keuken, de charmante sfeer van een dorpsplein en de oprecht vriendelijke bediening.”