“Op enkele stappen verwijderd van het Pantheon ligt La Rosetta, ongelofelijk populair bij de lokale bevolking. Deze favoriete bestemming wordt al generaties lang gerund door de Sicilian Riccioli familie.”
La Rosetta is het beste visrestaurant van Rome sinds 1966 en is DE ultieme graadmeter voor liefhebbers van visgerechten en oesters in Rome. Naast het menu van klassieke visgerechten bieden ze ook een unieke selectie aan van rauwe, Mediterraans gemarineerde vis geserveerd op gemalen ijs. De verse vangst van de vissersboten die aanmeren in de havens van Civitavecchia, Anzio en Terracina wordt elke middag vers naar het restaurant gebracht waardoor de versheid van de vis absoluut gegarandeerd is.
Massimo Riccioli opende een aparte "Oesterbar" met een goedkoper menu om tegemoet te komen aan de vraag naar een laagdrempelige manier om van deze verfijnde keuken te genieten. Je kunt er Oesters en rauwe vis proeven waarbij je een glas wijn van de dag of champagne kunt nuttigen. De Oesterbar is open van 2.45 tot 18.00 uur.
Suggestie of feedback?