Restaurants in Rome

Himalaya Palace

“Geniet van de Indiase keuken op slechts enkele stappen verwijderd van de prachtige Villa Doria Pamphili. Ik combineer graag een lange wandeling in dit mooie stadspark - populair bij de lokale bewoners - en eindig met een lunch in de exotische sfeer van dit restaurant!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Laat je niet bedriegen door de enigszins sobere buitenzijde van het restaurant want als je binnenkomt zul je omgeven worden door de geuren, kleuren en smaken van de Indiase keuken! De aangename sfeer met Indiase muziek en hartelijk personeel is niet veranderd sinds Himalaya Palace haar deuren opende in 1993.

Ze serveren klassieke gerechten en bieden tevens een goede selectie voor vegetariërs en liefhebbers van visgerechten. Persoonlijk vind ik de Kip Tandoori erg lekker, Aloo Gobhi (bloemkool en aardappels gekookt met kruiden) en Mango Kulfi (Indiaas ijs met mango)! Ze bieden ook zeer lichte en krokante hapjes zoals Indiase kaas of gemengde groenten in kikkererwten bloembeslag. Gerechten worden geserveerd met pittige sauzen en bitterzoete yoghurt en kruiden. Gesloten tijdens de lunch op maandag.

TIP: Reserveer in de zomer een tafel op de kleine veranda!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Circonvallazione Gianicolense 277 | Telefoon: +39 6 5826001 | Website: http://www.himalayapalace.com/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Green T

“Een theehuis in het hart van Rome, vlakbij het Pantheon. Een plek waar je de Oriëntaalse cultuur kunt ontdekken op een unieke locatie.”

La Rosetta

“Op enkele stappen verwijderd van het Pantheon ligt La Rosetta, ongelofelijk populair bij de lokale bevolking. Deze favoriete bestemming wordt al generaties lang gerund door de Sicilian Riccioli familie.”

MET

“MET is echt een juweel in het midden van een straat dat bezaaid is met café's en restaurants die veel door de lokale bevolking bezocht worden. Het kroonjuweel is de tuin die ligt in het "klooster" van een oud gebouw.”