Restaurants in Rome

Green T

“Een theehuis in het hart van Rome, vlakbij het Pantheon. Een plek waar je de Oriëntaalse cultuur kunt ontdekken op een unieke locatie.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Green T is een theehuis, boetiek en restaurant in één. Naar mijn mening is dit het beste Chinese restaurant in Rome! De vier verdiepingen van het gebouw stijgen als een spiraal in een Feng Shui decor met een geheime tuin. Green T biedt onderdak aan een ware meester van de Chinese keuken en zelfs een meesteres van thee. Al deze ingrediënten zorgen voor een perfecte ervaring waarin alle zintuigen geprikkeld worden.

Het beste gerecht? Ik houd erg van hun fantastische Peking eend voor twee personen! Maar ook de kleinere hapjes zoals de loempia's en gestoomde knoedels zijn altijd weer heerlijk! Als ideaal drankje bij dit wonderbaarlijke menu kun je kiezen uit een ruime selectie thee terwijl wijnliefhebbers kunnen kiezen uit de selectie wijnen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via del Pie di Marmo 28 | Telefoon: +39 6 6798628 | Website: http://green-tea.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”

MET

“MET is echt een juweel in het midden van een straat dat bezaaid is met café's en restaurants die veel door de lokale bevolking bezocht worden. Het kroonjuweel is de tuin die ligt in het "klooster" van een oud gebouw.”

Caffetteria del Chiostro del Bramante

“Een cappuccino of "caffé" (espresso) met een "cornetto" (gebakje) in de ochtend is essentieel voor de bewoners van Rome omdat we het ontbijt als het belangrijkste deel van de dag zien. Dat is precies de reden waarom de Romeinen graag hun ontbijt nuttigen bij deze Cafeteria.”