Restaurants in Rome

MET

“MET is echt een juweel in het midden van een straat dat bezaaid is met café's en restaurants die veel door de lokale bevolking bezocht worden. Het kroonjuweel is de tuin die ligt in het "klooster" van een oud gebouw.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Het is heel eenvoudig om je thuis te voelen in het uitnodigende witte, glanzende interieur van MET, bij Ponte Milvio. Ze bieden een lunch aan gebaseerd op een lichte keuken en eerlijke producten (groente, couscous, rijst, kazen en salades) tegen vaste prijzen. Elke zondag is er een zeer populaire brunch die de stijlen van een Brits ontbijt combineert met de Mediterrane traditie (denk aan rundercarpaccio, rosbief, eieren, gebakken pasta, salades, omelet, taartjes en strudel).

Jouw kinderen zullen MET ook leuk vinden. Er is een kinderhoek voor hun vermaak en een speciaal Kinderbuffet. MET is ook populair om een drankje te nuttigen, zowel als aperitief als na de maaltijd; hun intrigerende cocktails zullen je verbazen. Ontspan en neem plaats in de betoverende tuin die ingericht is als een bistro (alleen in de zomer geopend)

TIP: Reserveer je tafel ruim van tevoren, vooral in het weekend!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Piazzale di Ponte Milvio 34 | Telefoon: +39 6 33221237 | Website: http://met-roma.it

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Il Margutta RistorArte

“In één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Rome, Via Margutta (bekend uit de film "Roman Holiday"), staat dit lieftallige restaurant die voor de inwendige en voor de uitwendige mens zorgt!”

Cecchino dal 1887

“Dit restaurant is een instituut in Testaccio, gehuisvest in een oud slachthuis uit 1887!”

La Rosetta

“Op enkele stappen verwijderd van het Pantheon ligt La Rosetta, ongelofelijk populair bij de lokale bevolking. Deze favoriete bestemming wordt al generaties lang gerund door de Sicilian Riccioli familie.”