Restaurants in Rome

Waraku

“Ik raad dit restaurant, dat wordt geleid door een Italiaans-Japans stel, ten zeerste aan. De Cultural Association Waraku (in Prenestina, een zeer afgelegen district) deelt de cultuur, de traditie, vechtkunst en keuken van Japan met passie en enthousiasme.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Laat je niet afleiden door de aanwezigheid van de gymzaal in het complex: onthoud dat dit een culturele gemeenschap is en vechtsport is een belangrijk onderdeel van het Japanse leven! De beste Japanse tradities worden gerespecteerd in de smakelijke keuken van Waraku! De omgeving is klein maar het straalt het gevoel uit van een eettentje in de voorstad van Tokyo of Osaka waar zelfs de beste eetgelegenheden niet meer dan 5 zitplaatsen hebben! Het voegt iets toe aan dat huiselijke gevoel. De keuken is open en de sfeer is zeer aangenaam.

Het menu gaat de sushi ver voorbij, je kunt hier uitstekende Miso Ramen verwachten, evenals Okonomiyaki en Gyoza (Japanse dumplings). Voor de kenners, de smaak van elk gerecht doet je in het Land van de Rijzende Zon belanden. Waraku is niet geopend tijdens diner op maandag.

TIP: Probeer de groene thee tiramisu of kwarktaart en de "Umeshu", een destillaat gemaakt met Umeboshi pruimen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Guglielmo Albimonte 12 | Openbaar vervoer: from Termini Station, take the tramway line 14 and stop Prenestina/Giovenale | Telefoon: +39 329 7248911 | Website: http://warakuroma.webs.com/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Roma Sparita

“Proef het echte Rome: de authentieke lokale keuken, de charmante sfeer van een dorpsplein en de oprecht vriendelijke bediening.”

Cecchino dal 1887

“Dit restaurant is een instituut in Testaccio, gehuisvest in een oud slachthuis uit 1887!”

Green T

“Een theehuis in het hart van Rome, vlakbij het Pantheon. Een plek waar je de Oriëntaalse cultuur kunt ontdekken op een unieke locatie.”