Restaurants in Rome

I meloncini

“Dit restaurant ligt in het Flaminio district, vlakbij het Stadio Olimpico waar je een voetbalwedstrijd bij kunt wonen na een aangename lunch!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Een elegante casale (boerenwoning) in een groen park met een grote buitenspeelplaats voor kinderen. Het menu is perfect voor families omdat kinderen gek zullen zijn op de pizza's gebakken in een houtoven, heerlijke pasta en bruschetta (geroosterd brood besprenkelt met olie en fijngehakte tomaten). Ze werken alleen met dagverse producten en het gebak komt uit eigen keuken. I meloncini is een zeer goede plek om te genieten van een lunch of diner, met name in de zomer wanneer je buiten kunt dineren.

Neem bus 301 (halte Cassia/Ponte Milvio) van Lepanto, metro A (rood) of bus 223 (halte Corso Francia/Ponte Flaminio) vanaf station Termini om daar te komen.

TIP: Naast het restaurant is een leuke en vrij toegankelijke schaatsbaan inclusief een cafetaria en een rustruimte.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Viale di Tor di Quinto 55 | Telefoon: +39 6 33219424 | Website: https://www.facebook.com/meloncini

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Il Margutta RistorArte

“In één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Rome, Via Margutta (bekend uit de film "Roman Holiday"), staat dit lieftallige restaurant die voor de inwendige en voor de uitwendige mens zorgt!”

MET

“MET is echt een juweel in het midden van een straat dat bezaaid is met café's en restaurants die veel door de lokale bevolking bezocht worden. Het kroonjuweel is de tuin die ligt in het "klooster" van een oud gebouw.”

Waraku

“Ik raad dit restaurant, dat wordt geleid door een Italiaans-Japans stel, ten zeerste aan. De Cultural Association Waraku (in Prenestina, een zeer afgelegen district) deelt de cultuur, de traditie, vechtkunst en keuken van Japan met passie en enthousiasme.”