Restaurants in Rome

Casa Coppelle

“Ik kan geen betere locatie bedenken; in het midden van twee parels in Rome: het Pantheon en Navona Plein. Maak een romantische wandeling in de avond en bestel een creatief aperitief van barman Colin Bates voor een romantisch diner bij Casa Copelle!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Het interieur van dit restaurant doet denken aan een warm en gezellig huis met boeken, foto's, zachte verlichting, kaarsen, fluweel en kandelaars van kristal. Wanneer je plaatsneemt in één van de kleine eetzalen zul je onmiddellijk omarmt worden door de absoluut romantische en intieme sfeer.

De gerechten vermengen op subtiele wijze de traditioneel Italiaanse en Franse keuken, wat benadrukt wordt door alleen producten van de hoogste kwaliteit te gebruiken. De hoogtepunten van het restaurant zijn het uitmuntende vlees, brood en huisgemaakt cakes. Onlangs hebben ze ook visgerechten op de kaart gezet. Op hun officiële site kun je hun seizoensmenu vinden. Ik adviseer om de "Pompoen ravioli met boter en salie saus met gehakte noten" of "Lamsfilet op artisjok, milde kaas en pepercrème" te proeven, heerlijk!

TIP: Voor een onvergetelijke romantische ervaring reserveer je een geraffineerde tafel voor twee in de kelder!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Piazza delle Coppelle 49 | Telefoon: +39 6 68891707 | Website: http://www.casacoppelle.com/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Roma Sparita

“Proef het echte Rome: de authentieke lokale keuken, de charmante sfeer van een dorpsplein en de oprecht vriendelijke bediening.”

Himalaya Palace

“Geniet van de Indiase keuken op slechts enkele stappen verwijderd van de prachtige Villa Doria Pamphili. Ik combineer graag een lange wandeling in dit mooie stadspark - populair bij de lokale bewoners - en eindig met een lunch in de exotische sfeer van dit restaurant!”

Waraku

“Ik raad dit restaurant, dat wordt geleid door een Italiaans-Japans stel, ten zeerste aan. De Cultural Association Waraku (in Prenestina, een zeer afgelegen district) deelt de cultuur, de traditie, vechtkunst en keuken van Japan met passie en enthousiasme.”