Restaurants in Rome

La Pergola

“De locatie van La Pergola is adembenemend. Je zult Rome van bovenaf zien op dezelfde plek die vele dichters en artiesten hebben geïnspireerd. Dit complex biedt een ervaring voor alle zintuigen! Informeer naar de rondleiding om samen met een expert de privé collectie te bekijken!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

La Pergola is deel van het Rome Cavalieri Hilton, gelegen op de Monte Mario Heuvel waar je een overweldigend panoramisch zicht over Rome hebt. Sinds 2004 is de Duitser Heinz Beck de vijf sterren chef. Het menu is geraffineerd en verfijnd en is gebaseerd op de Mediterrane keuken met een creatieve draai. Neem plaats op het dakterras met waardevolle schilderijen, porselein van Sevres en een kroonluchter uit de achttiende eeuw terwijl je van een wijntje geniet uit hun gerenommeerde kelder.

Proef de "Tortellini met ricotta en pecorino met bonen" of "pompoenbloem in deeg over een vulling van schaaldieren en saffraan met kaviaar". Als jouw budget het toelaat kun je hun "Proef Menu" bestellen (9 gangen voor €220 of 7 gangen voor €195). Het menu is seizoensgebonden en wijzigt zo vaak dat je hun website moet bekijken voor de meest recente versie. Het restaurant is in januari gesloten en in de laatste drie weken van augustus.

TIP: Draag gepaste kleding, mannen horen een colbert te dragen. Reserveer op tijd want het is slechts vijf dagen per week geopend!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Cadlolo 101 | Telefoon: 06 3509 2152 | Website: http://www.romecavalieri.it/lapergola.php

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

La Rosetta

“Op enkele stappen verwijderd van het Pantheon ligt La Rosetta, ongelofelijk populair bij de lokale bevolking. Deze favoriete bestemming wordt al generaties lang gerund door de Sicilian Riccioli familie.”

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”

Il Margutta RistorArte

“In één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Rome, Via Margutta (bekend uit de film "Roman Holiday"), staat dit lieftallige restaurant die voor de inwendige en voor de uitwendige mens zorgt!”