Restaurants in Rome

Ristorante Aroma

“Eén van de beste plekken om te dineren in Rome, goed te combineren met een wandeling door het hedendaagse decor van Parco Del Colle Oppio dat bezaaid is met oude ruïnes en waar het Colosseum prachtig verlicht is in de avond.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

De kwaliteit van de gerechten, het verfijnde en creatieve menu en de locatie, samen met het uitzicht op het Colosseum vanaf het dakterras van het Palazzo Manfredi Hotel, zijn de redenen voor het succes van dit restaurant. Giuseppe di Iorio, de chef van dit restaurant onderscheiden met Michelin sterren, maakt perfecte gerechten gebaseerd op traditie, onderzoek en een strenge selectie van rauwe ingrediënten (verse vis van de historische viswinkel Alluzzi uit 1894, en alleen Toscaanse Chianina of Angus biefstuk uit Argentinië).

Je zult hier huisgemaakte pasta en brood voorgeschoteld krijgen, kruiden uit eigen tuin en een keuze aan recepten om van te watertanden. Ik adviseer de Kamut Rigatoni pasta met kerstomaatjes, krokante bacon en belegen ricotta kaas en geroosterde lamsrack en lamsbeen met tijm en roze peper. Voor een perfecte afsluiting kun je de donkere chocolade proberen met geitenkaas crème en peer...een paradijs voor fijnproevers!

TIP: Reserveer tijdig en houd rekening met de kledingvoorschriften.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Labicana 125 | Telefoon: +39 6 97615109 | Website: http://www.aromarestaurant.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”

Himalaya Palace

“Geniet van de Indiase keuken op slechts enkele stappen verwijderd van de prachtige Villa Doria Pamphili. Ik combineer graag een lange wandeling in dit mooie stadspark - populair bij de lokale bewoners - en eindig met een lunch in de exotische sfeer van dit restaurant!”

Caffetteria del Chiostro del Bramante

“Een cappuccino of "caffé" (espresso) met een "cornetto" (gebakje) in de ochtend is essentieel voor de bewoners van Rome omdat we het ontbijt als het belangrijkste deel van de dag zien. Dat is precies de reden waarom de Romeinen graag hun ontbijt nuttigen bij deze Cafeteria.”