Restaurants in Rome

Glass Hostaria

“Het echte verborgen pareltje in het hart van Trastevere, op enkele stappen verwijderd van Piazza Trilussa, waar het moderne design hand in hand gaat met het gebouw uit de zeventiende eeuw.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Ver weg van de cliché's van de typische hostaria's in het Trastevere district is Glass een frisse combinatie van staal, glas, hout en stenen. Een warm en toegankelijk modern restaurant. De beste introductie in de fusion keuken van Cristina Bowerman is het proefmenu van 8 gangen, maar er staan ook vegetarische en klassieke gerechten op het menu.

Net als vele restaurants in dit segment biedt de chef een seizoensgebonden keuze met alleen dagverse ingrediënten. Proef eens de "Aardappel gnocchi met zwarte knoflooksaus, zee-egel, inktvisinkt kruim en half gedroogde tomaten en truffel", het paradijs voor zelfs de meest verwende smaakpapillen! Glass biedt ook een uitstekende keuze aan wijnen.

TIP: Reserveer tijdig om een tafel voor het weekend te boeken!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Vicolo del Cinque 58 | Website: https://glasshostaria.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Il Margutta RistorArte

“In één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Rome, Via Margutta (bekend uit de film "Roman Holiday"), staat dit lieftallige restaurant die voor de inwendige en voor de uitwendige mens zorgt!”

Caffetteria del Chiostro del Bramante

“Een cappuccino of "caffé" (espresso) met een "cornetto" (gebakje) in de ochtend is essentieel voor de bewoners van Rome omdat we het ontbijt als het belangrijkste deel van de dag zien. Dat is precies de reden waarom de Romeinen graag hun ontbijt nuttigen bij deze Cafeteria.”

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”