Restaurants in Rome

Il Margutta RistorArte

“In één van de meest tot de verbeelding sprekende straten van Rome, Via Margutta (bekend uit de film "Roman Holiday"), staat dit lieftallige restaurant die voor de inwendige en voor de uitwendige mens zorgt!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Il Margutta RistorArte serveert misschien wel de beste vegetarische gerechten in Rome sinds 1979 in een uniek en hedendaags interieur. Het restaurant biedt plaats aan tijdelijke exposities van beroemde en veelbelovende artiesten dat een hoge klasse publiek van kunstliefhebbers en strikte vegetariërs aantrekt. Il Margutta gebruikt 70% biologische ingrediënten en alleen extra vierge olijfolie om hun creatieve gerechten te bereiden. Daarnaast worden de pasta's in huis gemaakt en desserts worden met biologisch meel bereid.

De sfeer verandert na zonsondergang met zeer charmant kaarslicht omringd door ontspannende melodieën van live straatmuzikanten. Het restaurant biedt brunch (dagelijks van 12.30 tot 15.30 uur) en een goed aperitief.

TIP: Live muziek op zaterdag en zondag.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Margutta 118 | Telefoon: +39 6 32650577 | Website: http://www.ilmarguttavegetariano.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Himalaya Palace

“Geniet van de Indiase keuken op slechts enkele stappen verwijderd van de prachtige Villa Doria Pamphili. Ik combineer graag een lange wandeling in dit mooie stadspark - populair bij de lokale bewoners - en eindig met een lunch in de exotische sfeer van dit restaurant!”

Green T

“Een theehuis in het hart van Rome, vlakbij het Pantheon. Een plek waar je de Oriëntaalse cultuur kunt ontdekken op een unieke locatie.”

Waraku

“Ik raad dit restaurant, dat wordt geleid door een Italiaans-Japans stel, ten zeerste aan. De Cultural Association Waraku (in Prenestina, een zeer afgelegen district) deelt de cultuur, de traditie, vechtkunst en keuken van Japan met passie en enthousiasme.”