Restaurants in Rome

Casina Valadier

“Casina Valadier bevindt zich in het lieftallige raamwerk van Villa Borghese. Een diner na een wandeling langs de nabij gelegen Spaanse Trappen of Piazza del Popolo is nog maar het begin.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Stel je een restaurant voor in een villa Liberty stijl, vier verdiepingen en drie terrassen met één van de beste panoramische uitzichten over Rome vanaf de Pincio Heuvel. Stel je brandende fakkels voor die naast elkaar staan bij de kiezelstenen weg, kaarsen op de tafels, fresco's aan het plafond en de stilte van Villa Borghese Park net om de hoek. Het is geen droom, het is het Casina Valadier Restaurant. De perfecte plek voor een romantisch diner!

De uitstekende keuken biedt vele, verfijnde gerechten (waaronder gegrilde vis), een seizoensmenu en speciale proeverijen zoals het zeer aantrekkelijke 7 gangen menu.

TIP: Proef ook hun speciale dessert, een krokante sesam cannoli met mascarpone crème en ijskoffie!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Piazza Bucarest | Telefoon: +39 6 6791280 | Website: http://www.casinavaladier.com/menu/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

La Rosetta

“Op enkele stappen verwijderd van het Pantheon ligt La Rosetta, ongelofelijk populair bij de lokale bevolking. Deze favoriete bestemming wordt al generaties lang gerund door de Sicilian Riccioli familie.”

MET

“MET is echt een juweel in het midden van een straat dat bezaaid is met café's en restaurants die veel door de lokale bevolking bezocht worden. Het kroonjuweel is de tuin die ligt in het "klooster" van een oud gebouw.”

Green T

“Een theehuis in het hart van Rome, vlakbij het Pantheon. Een plek waar je de Oriëntaalse cultuur kunt ontdekken op een unieke locatie.”