Restaurants in Rome

Mucca Pazza

“Dit gebied ligt dichtbij Villa Doria Pamphili Park en biedt een oase van rust dat populair is bij de lokale bevolking.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Dit restaurant wordt door een familie gerund en dankt haar succes aan kinderen. Op het menu staan pizza's en pasta's, kleine porties en pizza in de vorm van een poesje of konijntje! Het restaurant biedt een felgekleurde "Kinderkamer" met tafels en stoelen die geschikt zijn voor de kleine gasten en er is een "Bimbolandia", een plek om te spelen met springkastelen en professioneel personeel zodat jij van een maaltijd kunt genieten terwijl je kinderen aan het spelen zijn.

Naast het à la carte menu, kun je ook genieten van diverse "all-you-can-eat" arrangementen (minimaal 4 personen) op verschillende dagen van de week: alle dagen pizza behalve op zaterdag, vlees en frietjes op dinsdag en pasta op woensdag.

Om hier te komen neem je vanaf Station termini Metro Lijn A (rood) en stap uit bij Baldo degli Ubaldi station en loop vervolgens door het park. Neem bus H als je het restaurant direct vanaf Station Termini wilt bereiken, stap uit bij Gianicolense/Colli Portuensi.

TIP: Besteed je dag in het enorme stadspark om uit te rusten, een lange wandeling te maken, een fietstocht te doen of om vogels te kijken en stil daarna je honger bij het restaurant!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Luigi Zambardelli 34 | Telefoon: +39 6 58203340 | Website: http://ristorantemuccapazza.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Roma Sparita

“Proef het echte Rome: de authentieke lokale keuken, de charmante sfeer van een dorpsplein en de oprecht vriendelijke bediening.”

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”

Cecchino dal 1887

“Dit restaurant is een instituut in Testaccio, gehuisvest in een oud slachthuis uit 1887!”