Restaurants in Rome

La.Vi.

“In een zeer centraal gelegen straat, dicht bij de Spaanse Trappen en het Pantheon, doet dit restaurant uitstekend zijn werk, perfect voor een goedkope lunch of Happy Hour.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

La.Vi. verwijst naar het acroniem van zuivel (Latteria in het italiaans) en wijnhandel (Vineria in het italiaans) omdat je hier zowel je cappuccino of een harmonieuze wijn op verschillende uren van de dag kunt bestellen. Met het moderne interieur biedt dit gebouw van drie verdiepingen een zeer hartig lunchbuffet waar je pasta, vlees, salades, rijst, couscous, eieren, witte pizza, groente en lokale delicatessen kunt proeven (€13 maandag - vrijdag; €15 zaterdag en zondag, inclusief water). Je kunt ook kiezen van het à la carte menu (hogere prijzen) maar ik adviseer het buffet te nemen.

TIP: Terwijl je wacht op het diner kun je genieten van happy hour op het terras!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Tomacelli 23 | Telefoon: +39 6 45427760 | Website: http://www.la-vi.it/

Meer restaurants in Rome

Bekijk alle restaurants

Himalaya Palace

“Geniet van de Indiase keuken op slechts enkele stappen verwijderd van de prachtige Villa Doria Pamphili. Ik combineer graag een lange wandeling in dit mooie stadspark - populair bij de lokale bewoners - en eindig met een lunch in de exotische sfeer van dit restaurant!”

Felice a Testaccio

“Dit restaurant is een deel van de gastronomische folklore in Rome in het meest authentieke district van de stad! Naar mijn mening heeft de Cacio e Pepe, die bereid wordt aan tafel door de bediening, een "dramatisch" effect en is een bezoek waard!”

Cecchino dal 1887

“Dit restaurant is een instituut in Testaccio, gehuisvest in een oud slachthuis uit 1887!”