Activiteiten in Rome

Cinecittà Wereld

“Een paradijs voor filmliefhebbers en kinderen! Dit nieuwe pretpark is geïnspireerd op de wereld van film en biedt meer dan 15 attracties inclusief een achtbaan, een indrukwekkende tunnel, een vrije val toren en nog veel meer! ”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Dit pretpark langs Via Pontina (ongeveer 24 km vanaf Rome) is een nieuwe bestemming voor zowel de lokale bevolking als voor toeristen. Het bevindt zich in de oorspronkelijke Cinecittà studio's die in de jaren 60 gebouwd werd door Dino De Laurentiis. Met de nadruk op film zijn er speciale attracties gebaseerd op fantastische films ontworpen door Dante Ferretti, winnaar van drie Oscars. Avontuur en adrenaline wordt gegarandeerd met attracties zoals achtbanen (waaronder eentje met 10 loopings!), een vrije val toren en een waterattractie. Daarnaast biedt het park ook unieke live spektakels, mooie attracties voor kleine kinderen, winkels en restaurants. 

TIP: Reserveer via internet om geld te besparen en kies een weekdagen om lange wachtrijen te vermijden.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via di Castel Romano | Openbaar vervoer: The park is connected by a shuttle center departing from Via Marsala 58 (Termini Station) at 9.30am and return at 6pm

Meer activiteiten in Rome

Bekijk alle activiteiten

Drink het wonderbaarlijke water in Santa Maria in Via

“Verwacht een eigenaardige vredigheid en stilte in deze kerk. Een zeer spirituele ervaring die je minimaal één keer mee moet maken.”

Hop on Hop off bustour Rome

“Klim aan boord van één van de kleurrijke toeristenbussen die rond het centrum rijden en stoppen bij de bezienswaardigheden langs de route.”

Rome Ondergronds: Bezoek St. Clement!

“Bezoek de drie verdiepingen van de ondergrondse Basilica in de buurt van het Colosseum voor een indrukwekkend ondersteboven zicht op Rome. Je kunt 2000 jaar aan Romeinse geschiedenis ontdekken op één plek!”