Activiteiten in Rome

Eet een goede gelato in een gourmet gelateria

“Heb je de film "Eat, Pray, Love" gezien? Dan moet je zeker de "mystieke" ervaring van een Italiaans ijsje niet missen!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

In Italië houden we van gelato (schepijs), het hele jaar door! Je zult door de hele stad gelaterias (ijswinkels) van hoge kwaliteit vinden, met name in het centrum. De meeste gelaterias kiezen alleen de beste ingrediënten om hun huisgemaakte gelato te maken, herkenbaar aan de hartige smaak en geur! Bij de gelateria zul je een grote keuze aan smaken vinden en ik weet zeker dat je elke smaak wilt proeven. Waarom probeer je niet een grote hoorn in plaats van een lunch? Ik raad je aan naar de "Gelateria della Palma" (Via della Maddalena 19) te gaan voor een authentieke smaakervaring, heerlijk!

TIP: Kies klassieke smaken zoals chocolade, pistacchio of hazelnoot en wanneer je die geproefd hebt probeer je de nieuwe smaken. Doe als de Romeinen doen: eet je ijsje al lopend: dat is goedkoper (je hoeft de tafeltoeslag niet te betalen) en het zal je in vorm houden!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via della Maddalena 19

Meer activiteiten in Rome

Bekijk alle activiteiten

De 'Roman Holiday' tour

“Deze rondrit is gebaseerd op een klassieke film en geeft je een interessante blik op onze stad vanuit een compleet ander perspectief door je naar plaatsen te brengen met een heerlijke en charmante sfeer.”

Probeer de “porchetta alla romana”

“De echte vettige Romeinse smaak in een typische "trattoria" of in een traditionele "fraschetta"!”

Cinecittà Wereld

“Een paradijs voor filmliefhebbers en kinderen! Dit nieuwe pretpark is geïnspireerd op de wereld van film en biedt meer dan 15 attracties inclusief een achtbaan, een indrukwekkende tunnel, een vrije val toren en nog veel meer! ”