Activiteiten in Rome

Eur Park Avontuur: paradijs voor kinderen!

“Kinderen kunnen op een veilige manier genieten van de wildste buitenavonturen in een prachtige natuurlijke omgeving. Bereid je voor op een reis van opwindend plezier en uitputtende spanning!”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

Dit buitenpark is een waar paradijs voor avontuurlijke kinderen! Het ligt in een groot, groen gebied waar platformen in de bomen gebouwd zijn. Kinderen kunnen veilig genieten van ziplijnen tussen de platforms op een hoogte van 10 meter. Na een korte veiligheidsinstructie kunnen de kinderen met een veiligheidsgordel een complete ontdekkingsreis door de natuur maken! De instructeurs volgen hen op de voet en staan garant voor een onvergetelijke ervaring.

Er zijn 3 routes voor kinderen en 6 voor volwassenen. Terwijl de kinderen zich tussen de bomen als Tarzan vermaken, kunnen de ouders hen imiteren, op de paden in de bomen lopen, lekker rusten en naar hun kinderen kijken, ontspannen of zich vermaken met diverse activiteiten op de grond!

Voor recreatieve doeleinden biedt het park een rustplek, Wifi gebied, picknickweide en een café. Kinderen moeten €10 betalen van maandag tot vrijdag en €12 in het weekend. Voor volwassenen kost het €16 en €18 in het weekend. Toegang zonder de klimervaring in de bomen kost €4.

TIP: Boek een etentje in een boom! Je kunt samen met jouw kinderen dineren op een speciaal platform en het eten komt naar boven in een...mandje!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Piazzale Pakistan 1

Meer activiteiten in Rome

Bekijk alle activiteiten

Eet een goede gelato in een gourmet gelateria

“Heb je de film "Eat, Pray, Love" gezien? Dan moet je zeker de "mystieke" ervaring van een Italiaans ijsje niet missen!”

Drink het wonderbaarlijke water in Santa Maria in Via

“Verwacht een eigenaardige vredigheid en stilte in deze kerk. Een zeer spirituele ervaring die je minimaal één keer mee moet maken.”

Hop on Hop off bustour Rome

“Klim aan boord van één van de kleurrijke toeristenbussen die rond het centrum rijden en stoppen bij de bezienswaardigheden langs de route.”