Activiteiten in Rome

Vintage winkelen bij Mercato Monti

“Een stukje Engelse stijl in Rione Monti, het opkomende district in Rome.”

- Monica woont al sinds 2001 in Rome

In het weekend is de overdekte markt van "Mercato Monti" (vernoemd naar het kwartier) een aangename ontmoetingsplek voor iedereen die van vintage kleding houdt! In een beeldige en informele sfeer kun je de kraampjes met vintage kleding en accessoires uit de jaren '50 en '60 doorzoeken, maar ook vintage stijl creaties van jonge artiesten. De markt benadrukt hergebruikte materialen die opnieuw verwerkt worden met verrassend veel creativiteit. De toegang is gratis en de artikelen zijn scherp geprijsd. Aangezien de hele markt overdekt is kun je hier bij elk weertype naartoe gaan. De markt wordt elk weekend gehouden van 10.00 tot 20.00 uur en sluit in augustus.

TIP: Na het winkelen biedt dit district ook de perfecte gelegenheid voor een uitmuntende "Happy Hour" op lokale wijze.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Via Leonina 46

Meer activiteiten in Rome

Bekijk alle activiteiten

Eet een goede gelato in een gourmet gelateria

“Heb je de film "Eat, Pray, Love" gezien? Dan moet je zeker de "mystieke" ervaring van een Italiaans ijsje niet missen!”

Drink het wonderbaarlijke water in Santa Maria in Via

“Verwacht een eigenaardige vredigheid en stilte in deze kerk. Een zeer spirituele ervaring die je minimaal één keer mee moet maken.”

Huur een fiets en ontdek het Regionale Park Appian Weg

“Besteed een dagje in de buitenlucht, in een adembenemende, natuurlijke omgeving, en stap terug in het verleden tussen de Romeinse ruïnes!”