Activiteiten in Rome

Haal de Rome & Vaticaan pas

“Zorg dat je dit perfecte toeristenpakket in handen krijgt om het meeste uit je reis te halen voor de beste prijs. ”

- TIX Team

Het is niet goedkoop om alle bezienswaardigheden in Rome te bezoeken, maar er is een heel eenvoudige manier om tijd en geld te besparen. Koop de Omnia kaart, die in feite bestaan uit 2 kaarten; de Omnia Vaticaan en Rome kaart & de Roma Pass. De kaart is 3 dagen geldig en kost € 108,- voor volwassenen en € 75,- voor kinderen.

De kaarten zijn inclusief (fast track) toegang tot het Vaticaan Museum & Sixtijnse Kapel, plus een gratis audiogids voor de Sint Pieter basiliek. (Fast track) toegang tot 2 top bezienswaardigheden in Rome (je kunt kiezen uit 6 verschillende bezienswaardigheden, zoals het Colosseum en Forum Romanum). Je krijgt ook toegang tot de hop on hop off bus tour voor 3 dagen. Onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer. Een gedetailleerde gidsje en een plattegrond van de stad om je te helpen bij het plannen van je verblijf. Plus, korting bij meer dan 30 historische bezienswaardigheden.

TIP: De Omnia kit bestaat uit 2 kaarten, die je apart kunt activeren. Dit kan je gebruiksduur verlengen mits je goed plant.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Rome

Meer activiteiten in Rome

Bekijk alle activiteiten

De 'Roman Holiday' tour

“Deze rondrit is gebaseerd op een klassieke film en geeft je een interessante blik op onze stad vanuit een compleet ander perspectief door je naar plaatsen te brengen met een heerlijke en charmante sfeer.”

Rome Ondergronds: Bezoek St. Clement!

“Bezoek de drie verdiepingen van de ondergrondse Basilica in de buurt van het Colosseum voor een indrukwekkend ondersteboven zicht op Rome. Je kunt 2000 jaar aan Romeinse geschiedenis ontdekken op één plek!”

Drink het wonderbaarlijke water in Santa Maria in Via

“Verwacht een eigenaardige vredigheid en stilte in deze kerk. Een zeer spirituele ervaring die je minimaal één keer mee moet maken.”