Activiteiten in Reykjavik

Sundhöll Reykjavíkur Zwembad

“Sterrenkijken en het Noorderlicht bewonderen terwijl je lekker ontspant in warm geothermisch water? Dan is het Sundhöll Reykjavíkur Zwembad echt iets voor jou! ”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

Sundhöll Reykjavíkur opende voor het eerst z’n deuren in 1937, en is daarmee het oudste openbare zwembad van IJsland. Het gebouw werd ontworpen door Guðjón Samúelsson, die ook het Hallgrímskirkja heeft gebouwd, en heeft bijzondere, grote, kerkelijke vensters. Sundhöll Reykjavíkur is kleiner dan het Laugardalslaug zwembad, maar het heeft wel een 25-meter lang binnenbad waarmee het een weersbestendige attractie is. Andere faciliteiten die je hier vindt zijn bubbelbaden op het dakterras en een sauna.

TIP: Toegang tot het zwembad is gratis met The Reykjavik City Card.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Barónsstígur 45a | Openbaar vervoer: Strætó - Hlemmur | Telefoon: +354 411 5350 | Website: http://reykjavik.is/stadir/sundholl-reykjavikur

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

The Settlement Exhibition

“Het is moeilijk voor te stellen dat Reykjavik oorspronkelijk één boerderij was, maar onder het beton liggen de overblijfselen van het zware leven dat deze dappere kolonisten hebben moeten verduren. ”

Aurora Reykjavik

“Mocht je niet het geluk hebt gehad om het Noorderlicht te zien, dan kun je altijd nog het Aurora Reykjavík Museum bezoeken. ”

Brei een Lopapeysa

“De traditionele IJslandse truien zijn niet alleen voor toeristen. Leer hoe je een authentieke lopapeysa breit tijdens deze workshop! ”