Activiteiten in Reykjavik

IJslandse Kooklessen

“Je wordt absoluut verliefd op de IJslandse keuken tijdens je bezoek – waarom zou je dan niet leren hoe je de gerechten thuis zelf kunt maken?”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

Aan tafel verdiepen alle sociale contacten, en bij Salt Eldhús kun je je onder andere toeristen en locals mengen terwijl je los gaat in de keuken, om daarna je creaties lekker op te eten. De workshop is een initiatief van professioneel chef Auður Ögn, en het nieuwe menu in Scandinavische stijl is een moderne versie van traditionele gerechten zoals lam, zalm en harðfiskur (gedroogde vis).

TIP: Deze activiteit moet vooraf worden geboekt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Þórunnartún 2 | Openbaar vervoer: Strætó Hlemmur - Route 5, 14, 15 | Telefoon: +354 5510171 | Website: https://salteldhus.is/en

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

The Settlement Exhibition

“Het is moeilijk voor te stellen dat Reykjavik oorspronkelijk één boerderij was, maar onder het beton liggen de overblijfselen van het zware leven dat deze dappere kolonisten hebben moeten verduren. ”

Walvissen Spotten

“Hoewel ze soms zichtbaar zijn vanaf de kust, zie je deze majestueuze en mysterieuze dieren tijdens een bootexcursie van heel dichtbij. ”

Zuid-IJsland Tour

“Watervallen, besneeuwde vulkaantoppen en stormachtige zwarte stranden; Zuid-IJsland is bijna een compleet andere wereld. ”