Activiteiten in Reykjavik

Gratis Stadstour

“Hoewel IJsland een van de meest dure landen ter wereld is, zijn sommige dingen in het leven (en Reykjavik) nog steeds gratis! ”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

Je begint in het hart van het stadscentrum, en je gidsen zijn IJslandse geschiedenisstudenten die, uit de goedheid van hun hart, je meer leren over de geschiedenis en cultuur van de stad, het IJslandse leven en folklore, en tussendoor zelfs een grapje of twee maken. Hoewel de tours niet op grote feestdagen worden gehouden, zijn ze schijnbaar nog nooit geannuleerd vanwege het slechte weer, dus pas je kleding er op aan.  

TIP: Deze tour moet vooraf worden geboekt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Austurvöllur | Openbaar vervoer: Strætó Lækjargata - Route 6 | Telefoon: +354 7877779 | Website: https://citywalk.is/

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

The Settlement Exhibition

“Het is moeilijk voor te stellen dat Reykjavik oorspronkelijk één boerderij was, maar onder het beton liggen de overblijfselen van het zware leven dat deze dappere kolonisten hebben moeten verduren. ”

Duiken in Silfra

“Heb je er ooit van gedroomd om in een vulkanische rift tussen de continenten, in puur gletsjerwater, te zwemmen? Dit is je kans!”

Laugardalslaug Zwembad

“Laugardalslaug is het grootste zwembad en de oorspronkelijke badgelegenheid van de stad, en de plek waar je de locals op elke dag van de week ziet relaxen. ”