Activiteiten in Reykjavik

Brei een Lopapeysa

“De traditionele IJslandse truien zijn niet alleen voor toeristen. Leer hoe je een authentieke lopapeysa breit tijdens deze workshop! ”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

Hoewel een lopapeysa normaal gezien tussen de 20.000-25.000 ISK kost, kun je er ook voor kiezen om er zelf een te maken als je een ervaren breier bent (je moet bekend zijn met de continentale breitechniek). Je handgemaakte trui, gebreid met ronde naalden in een ribbelsteek en met lopiwol, dat waterbestendig is en geen geurtjes opneemt, blijft jaren goed. Tijdens de workshop, die een hele dag duurt, word je van alle materialen en een kleine lunch voorzien.

TIP: Breng een aantal breinaalden mee waar je goed mee kunt werken.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Háholt 7 | Openbaar vervoer: Strætó Háholt - Route 6 and 57, or 6 | Website: https://www.cultureandcraft.com/

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

Aurora Reykjavik

“Mocht je niet het geluk hebt gehad om het Noorderlicht te zien, dan kun je altijd nog het Aurora Reykjavík Museum bezoeken. ”

Walvissen Spotten

“Hoewel ze soms zichtbaar zijn vanaf de kust, zie je deze majestueuze en mysterieuze dieren tijdens een bootexcursie van heel dichtbij. ”

Laugardalslaug Zwembad

“Laugardalslaug is het grootste zwembad en de oorspronkelijke badgelegenheid van de stad, en de plek waar je de locals op elke dag van de week ziet relaxen. ”