Activiteiten in Reykjavik

Punk Museum

“Daal af in een niet meer in gebruik zijnde openbaar toilet op Bankastræti, en ontdek de ondergrondse punkscene in IJsland in het Punk Museum. ”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

Een aantal jaar geleden had de oude toiletmedewerker op Bankastræti genoeg van alle dronkaards. Het idee van Pönksafn Íslands (Punk Museum) ontstond door de collecties van muziekmemorabilia van een aantal oudere punkrockers samen te voegen. De collectie van het museum heeft een knipoog, is provocerend en volledig in punkrockstijl, en is verdeeld over de vele toilethokjes. Je kunt hier niet alleen meer leren over de geschiedenis van de internationale en IJslandse punkcultuur, je kunt hier ook naar oude platen luisteren, op de drums spelen en je als een punk verkleden.

TIP: Het Punk Museum is tot laat open.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Bankastræti 2 | Openbaar vervoer: Strætó Lækjartorg Routes: 1, 3, 6, 11, 12, 13, 14 | Telefoon: +354 5682003 | Website: http://thepunkmuseum.is/

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

Zuid-IJsland Tour

“Watervallen, besneeuwde vulkaantoppen en stormachtige zwarte stranden; Zuid-IJsland is bijna een compleet andere wereld. ”

Walvissen Spotten

“Hoewel ze soms zichtbaar zijn vanaf de kust, zie je deze majestueuze en mysterieuze dieren tijdens een bootexcursie van heel dichtbij. ”

Duiken in Silfra

“Heb je er ooit van gedroomd om in een vulkanische rift tussen de continenten, in puur gletsjerwater, te zwemmen? Dit is je kans!”