Activiteiten in Reykjavik

Icelandic Phallological Museum

“Alleen al het feit dat dit waarschijnlijk het enige penismuseum ter wereld is, is reden genoeg om dit museum te bezoeken. ”

- Sibéal woont al sinds 2024 in Reykjavik

Je oudtante vindt het wellicht wat vulgair, maar The Icelandic Phallological Museum (Hið Íslenzka Reðasafn) is een van de meest populaire attracties, zelfs voor families. Het begon allemaal toen de oprichter Sigurður Hjartarson een bullenpees-zweep (penis van een stier) kreeg als kind, en de verzameling breidde zich in de loop der jaren langzaam uit. De collectie bestaat voornamelijk uit fallische exemplaren van IJslandse en Noordpoolzoogdieren, maar er zijn ook enkele menselijke exemplaren te bezichtigen. Het hoogtepunt is wellicht de wezens in de folklore-afdeling, waaronder trollen en elfjes.

TIP: Dit is niet voor de preutse mensen onder ons.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Laugavegur 116 | Openbaar vervoer: Strætó Barónsstígur - Route 3 | Telefoon: +354 5616663 | Website: http://phallus.is/

Meer activiteiten in Reykjavik

Bekijk alle activiteiten

Walvissen Spotten

“Hoewel ze soms zichtbaar zijn vanaf de kust, zie je deze majestueuze en mysterieuze dieren tijdens een bootexcursie van heel dichtbij. ”

Brei een Lopapeysa

“De traditionele IJslandse truien zijn niet alleen voor toeristen. Leer hoe je een authentieke lopapeysa breit tijdens deze workshop! ”

Zuid-IJsland Tour

“Watervallen, besneeuwde vulkaantoppen en stormachtige zwarte stranden; Zuid-IJsland is bijna een compleet andere wereld. ”