Winkelen in Porto

NorteShopping

“Wanneer ik naar dit winkelcentrum ga, vind ik gegarandeerd waar ik naar op zoek ben!”

- Daniela woont al sinds 1993 in Porto

Dit enorme winkelcentrum, in de wijk Matosinhos, werd in 1998 geopend. De buitenkant lijkt wel een beetje op een industriële fabriek, maar NorteShopping is een van de meest moderne winkelcentra van Europa. Dat het gebouw op een fabriek lijkt is opzettelijk gedaan, NorteShopping staat namelijk op de plek waar voorheen een textielfabriek was gevestigd. Een van de mede-eigenaars van het winkelcentrum werkte vroeger in die fabriek. Nu is hij de op één na rijkste man van Portugal, en heeft hij dit winkelcentrum gebouwd om de plek waar zijn carrière startte te eren. Met 285 winkels, die gezamenlijk een enorm breed scala aan items verkopen, zul je in NorteShopping gegarandeerd vinden waar je naar op zoek bent. 

TIP: Wanneer je klaar bent met winkelen, kun je een hapje eten in een van de tientallen restaurants, of een film kijken in de bioscoop met 8 schermen.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: R. Sara Afonso, 4460-841 Sra. da Hora | Openbaar vervoer: Estação Sete Bicas | Telefoon: +351 229 571 318 | Website: https://www.norteshopping.pt/