Activiteiten in New York

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”

- TIX Team

Central Park is één van de meest bezochte bezienswaardigheden in New York City. Zowel toeristen als de lokale bevolking houden van dit park. Het is het groene hart van New York en de enige plek waar je echt kunt ontspannen in de stad die nooit slaapt. 

Dit stadspark ligt in Manhattan en is maar liefst 4 km lang en 0.8 km breed. Het is onmogelijk om het hele park in één dag te bekijken, maar als je een poging wilt wagen, is een fietstour door Central Park je beste optie. Een ervaren lokale gids begeleidt je door deze groene oase en wijst verschillende filmlocaties van je favoriete films en tv-shows aan. Natuurlijk bezoek je ook beroemde bezienswaardigheden zoals de Carrousel en het meer.

TIP: Kijk uit naar een perfecte picknick-plek als je door het park fietst, zodat je terug kunt komen om te genieten op jouw favoriete plek.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 891 Amsterdam Avenue | Openbaar vervoer: Metro: 103st, Line 1

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Museum Mile

“Een regenachtige dag in New York kan een domper zijn voor je reisplannen. Hier zijn de beste musea om een regenachtige dag door te komen.”

Fietsen

“Een fietstocht langs de Hudson rivier geeft je een landelijke blik op New York City, die de meeste mensen zich niet voor zouden kunnen stellen.”

Brooklyn Bridge Park

“De ontspannende, kalmere delen van New York kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet weet waar je ze zoeken moet.”