Activiteiten in New York

Brooklyn Bridge

“De originele New York ervaring. De geweldige architectuur en het uitzicht vanaf de Brooklyn Bridge zijn al sinds 1883 adembenemend voor zowel locals als toeristen.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

In de 19e eeuw zeiden de meeste mensen dat het bouwen van een brug tussen Manhattan en Brooklyn wetenschappelijk onmogelijk was. Maar een ingenieur met een visie, en zijn liefhebbende, toegewijde gezin hebben er 14 jaar over gedaan om het onmogelijke mogelijk te maken en een testament voor menselijke wilskracht en vindingrijkheid over de East River te bouwen.

Wandelen over de Brooklyn Bridge is simpelweg de geweldigste en adembenemende ervaring die de stad te bieden heeft. Halverwege, tussen de twee torens, heb je een rijk uitzicht, dat je geen cent kost.

Wanneer je in Brooklyn aangekomen bent, volg dan de aanwijzingen naar de Fulton Ferry Landing voor een geweldig uitzicht op de brug van onderaf en van de skyline van lower Manhattan. Ga daarna even langs bij een van de vier legendarische pizzeria's onder de brug.

TIP: Wanneer je over de Brooklyn Bridge wandelt, wees er dan op bedacht dat je niet op het fietspad moet komen (aan de linkerkant als je naar Brooklyn toe gaat), ongeacht hoe druk het voetgangerspad is!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Centre street 1 | Openbaar vervoer: 4, 5, 6 train to City Hall/Brooklyn Bridge

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

De "Showtime" straatacrobaten

“Jonge straatartiesten staan er bekend om dat ze goed kunnen leven in NYC wanneer ze weten hoe ze een publiek moeten bewerken.”

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”

Muzikanten in de metro

“Ze zeggen dat de beste nieuwe muziek 'underground' te vinden is. In New York kun je dit letterlijk nemen!”