Activiteiten in New York

Museum Mile

“Een regenachtige dag in New York kan een domper zijn voor je reisplannen. Hier zijn de beste musea om een regenachtige dag door te komen.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Niemand wil regen tijdens zijn vakantie, maar als je toch slecht weer meemaakt wanneer je in New York bent, kun je het beste je tijd besteden in een van onze geweldige kunstmusea. 5th avenue tussen 83rd en 63rd street staat bekend als de Museum Mile, met het Metrepolitan Museum of Art als grootste en meest veelomvattende museum dat zich uitstrekt over vier blokken en kunst huist van over de hele wereld herbergt tot stukken van wel vijfduizend jaar geleden. Als dat je niet bezighoudt terwijl het buiten giet, probeer dan het Guggenheim, Frick Collection of de Neue Gallery, allemaal op een klein stukje wandelen van elkaar.

TIP: Het Met museum is gebaseerd op donatie. Je kunt er betalen wat je het waard vindt.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 5th ave 1000 | Openbaar vervoer: 6 train to 77th street | Telefoon: (212) 535-7710 | Website: https://www.metmuseum.org/

Meer activiteiten in New York

Bekijk alle activiteiten

Fietsen

“Een fietstocht langs de Hudson rivier geeft je een landelijke blik op New York City, die de meeste mensen zich niet voor zouden kunnen stellen.”

Brooklyn Bridge Park

“De ontspannende, kalmere delen van New York kunnen moeilijk te vinden zijn als je niet weet waar je ze zoeken moet.”

Central Park fietstour

“De makkelijkste manier om het beste van 's werelds beroemdste park te ontdekken, is op de fiets!”