Restaurants in New York

Momofuko Noodle Bar

“Momofuko en restaurateur David Chang zijn DE namen die je moet kennen wanneer je bekend bent met de New Yorkse dining scene.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

In 2004 opende de Koreaans-Amerikaanse chef kok en visionair David Chang de eerste Momofuko noodle bar, waar zijn authentieke en unieke noodles, broodjes varkensvlees en andere variaties op de traditionele Koreaanse keuken geserveerd werden. Vanaf toen is het succes snel gegroeid. Laat de gemakkelijke, gezellige sfeer je niet in de war brengen, Momofuko's originele setting in de East Village is een plek waar je als lokale of reizende foody absoluut eens moet gaan eten. Stem je bezoek erop af en wees erop voorbereid dat je in de rij moet staan voor de beste broodjes varkensvlees aan deze kant van de planeet!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1st ave 171 | Openbaar vervoer: L train to 1st avenue | Telefoon: 212 7777773 | Website: http://momofuku.com/new-york/noodle-bar/

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Russ and Daughters Cafe

“Meer dan 100 jaar lang heeft de Russ familie gerookte, verse, zoute en gekruide vis geserveerd aan zowel locals als toeristen, met spreads, bagels, zoetigheden en andere Russisch-Joodse lekkernijen.”

Mamoun's Falafel

“Ooit was de enige plek om een goede falafel te krijgen in New York een kleine tent op Macdougal street.”

Koreatown

“Er is een straat in Manhattan waar zich de beste Koreaanse restaurants, pubs en karaoke bars bevinden!”