Restaurants in New York

The Original Soup Man

“Voor als je ooit de zin "No Soup for You!" gehoord hebt. Dit is waar het allemaal begon.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Meer dan 30 jaar geleden opende een dromerige immigrant genaamd Al Yaganeh een bescheiden soepwinkel op 55th street nabij 8th avenue in Midtown Manhattan, waar hij (in zijn eigen woorden) "Kunst, geen soep" creëerde, en hij had lange rijen om dat te kunnen bewijzen. Wanneer je zijn eenvoudige, makkelijk te begrijpen regels niet volgde, waren de gevolgen simpel: "No soup for you" (geen soep voor jou).

Hij wist niet dat sommige van zijn klanten de schrijvers waren van de televisieserie "Seinfeld" en een personage op Mr. Yaganeh baseerden genaamd.... de Soup Nazi.

Na een schikking opende Mr. Yaganeh een restaurantketen in zes Amerikaanse deelstaten waar je ook een vestiging van The Original Soup Man kunt runnen. Een zuiver voorbeeld van de Amerikaanse droom...

TIP: Lees eerst de website en volg de regels van de Soup Man en noem hem NOOIT de Soup Nazi.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W55th street 259A | Openbaar vervoer: A, B, C, D, 1 train to Columbus Circle | Telefoon: (212) 956-0900 | Website: http://originalsoupman.com

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

"Torrisi" en "Parm"

“Het is niet makkelijk om jezelf boven aan de lijst van beroemde Italiaanse Chefs van New York te krijgen, maar Rich Torrisi is het gelukt, en hoe.”

Xi'an Famous Foods

“Een hotspot in Chinatown die zich ontwikkeld heeft tot een wereldberoemde keten in New York met de beste pittige gerechten uit de west-Chinese keuken.”

Momofuko Noodle Bar

“Momofuko en restaurateur David Chang zijn DE namen die je moet kennen wanneer je bekend bent met de New Yorkse dining scene.”