Restaurants in New York

Koreatown

“Er is een straat in Manhattan waar zich de beste Koreaanse restaurants, pubs en karaoke bars bevinden!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

New York is erg trots op haar diverse etnische buurten, maar het is zeldzaam dat een van de beste en meest bekende buurten slechts één stratenblok in beslag neemt!

Het kleine blok van 32nd street tussen Madison Avenue en Broadway staat met trots bekend als Koreatown en is gevuld met Koreaanse restaurants, lunch cafeterias, pubs, winkels met zoetigheden en karaokebars. Hier zijn een aantal van de beste plekken om te bezoeken:

  • Gaonurri: 1250 Broadway, 39e verdieping. Een luxe Penthouse-restaurant met een geweldig uitzicht, chique sfeer en table-top barbecue.
  • Wor-I-Jip: 12 W32nd street: Toegankelijk restaurant in buffet stijl. De beste manier om verschillende Koreaanse gerechten voor een schappelijke prijs uit te proberen.
  • Bon-Chon Chicken: 325 5th avenue: Een ontspannen sfeer om te dineren met de beste Koreaanse gefrituurde kip in de stad.

TIP: Zorg ervoor dat je goede trek hebt als je naar 32nd street gaat, en eet je een weg door de straat. Wanneer je nauwelijks meer kan lopen, plof dan neer in een privé karaoke booth om je bezoek in stijl af te sluiten!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W32nd street 5 | Openbaar vervoer: B, D, F, M, N, Q, R to 34th street

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Xi'an Famous Foods

“Een hotspot in Chinatown die zich ontwikkeld heeft tot een wereldberoemde keten in New York met de beste pittige gerechten uit de west-Chinese keuken.”

The Original Soup Man

“Voor als je ooit de zin "No Soup for You!" gehoord hebt. Dit is waar het allemaal begon.”

Russ and Daughters Cafe

“Meer dan 100 jaar lang heeft de Russ familie gerookte, verse, zoute en gekruide vis geserveerd aan zowel locals als toeristen, met spreads, bagels, zoetigheden en andere Russisch-Joodse lekkernijen.”