Restaurants in New York

"Torrisi" en "Parm"

“Het is niet makkelijk om jezelf boven aan de lijst van beroemde Italiaanse Chefs van New York te krijgen, maar Rich Torrisi is het gelukt, en hoe.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

De wereld van beroemde chefs is zeer concurrerend met grote namen en nog grotere egos zoals Mario Batali en Andrew Carmelini. Mario Carbone en Rich Torrisi, uit Queens en New Jersey, hebben het beste van de Italiaanse authentieke keuken in New York genomen en, volgens velen, het beste Italiaanse retro-restaurant geopend dat de stad in jaren gezien heeft.

Klein en gezellig, met een sfeer gecreëerd met kaarslicht, specialiseert het Italiaanse restaurant Torrisi zich op het langzame vier gangen proefmenu dat, ondanks dat het niet goedkoop is, het beste is van Little Italy en misschien wel van geheel New York!

Gelukkig, voor degenen onder ons die de Torrisi/Carbone ervaring willen met een bescheidener budget, is direct ernaast het meer gemakkelijke, maar net zo heerlijke zuster-restaurant Parm, waar je een vijf-sterren kip- of gehakt parmesan kan krijgen voor minder dan $20.

TIP: Kom op tijd voor een diner bij zowel Torrisi of Parm. Ze zijn beiden erg populair.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: Mulberry 248 - 250 | Openbaar vervoer: R train to Prince st; B, D, F, M to Broadway/Laffayete | Telefoon: (212) 965-0955 | Website: http://torrisinyc.com

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Mamoun's Falafel

“Ooit was de enige plek om een goede falafel te krijgen in New York een kleine tent op Macdougal street.”

The Original Soup Man

“Voor als je ooit de zin "No Soup for You!" gehoord hebt. Dit is waar het allemaal begon.”

Momofuko Noodle Bar

“Momofuko en restaurateur David Chang zijn DE namen die je moet kennen wanneer je bekend bent met de New Yorkse dining scene.”