Restaurants in New York

Heartland Brewery

“Waar het hart van Amerika op je bord en in je glas gepresenteerd wordt.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Wanneer mensen het hebben over het hart van Amerika, hebben ze het meestal over weidse landbouwgrond en niet over grote steden, en al helemaal niet over New York City. Dit is misschien juist waarom de Heartland Brewery keten zo'n succes in onze stad geworden is.

Machtig, vullend Amerikaans eten zoals een burger of een steak en een grote selectie van lokaal gebrouwen bier om je maaltijd te vergezellen. Dit in een warm en uitnodigend decor. Heartland is ook de enige grote restaurantketen in New York die in eigendom is van de werknemers, en ze zorgen er met trots voor dat hun klanten tevreden zijn.

Heartland Brewery heeft een aantal locaties inclusief Times Square, maar de meest populaire is aan de voet van het Empire State Building op 5th avenue 350 en 34th street.

TIP: Als je een grote fan bent van bier, neem dan de 'flight of beers' om de selectie van bieren van Heartland te proeven.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 5th ave 350 | Openbaar vervoer: N, Q, R, B, D, F, M to 34th st | Telefoon: (212) 563-3433 | Website: http://www.heartlandbrewery.com/

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

"Torrisi" en "Parm"

“Het is niet makkelijk om jezelf boven aan de lijst van beroemde Italiaanse Chefs van New York te krijgen, maar Rich Torrisi is het gelukt, en hoe.”

Russ and Daughters Cafe

“Meer dan 100 jaar lang heeft de Russ familie gerookte, verse, zoute en gekruide vis geserveerd aan zowel locals als toeristen, met spreads, bagels, zoetigheden en andere Russisch-Joodse lekkernijen.”

Cafe Viand

“Ontspannen Amerikaans ontbijt, iedere dag warm en vers geserveerd.”