Restaurants in New York

The Halal Guys

“Het hoogtepunt van dineren op straat!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Je ziet ze overal: het hot dog karretje is een vast onderdeel in het straatbeeld van New York sinds de Tweede Wereldoorlog, en komt ook veel voor in de vorm van een pretzelkarretje en in de zomer het ijskarretje. Wat interessant is, is dat sinds de komst van immigranten uit het Midden Oosten aan het eind van de jaren 1970, het hotdog karretje omgetoverd is tot een geliefde plek voor de carnivoor-on-the-go: the halal cart.

Grote spiezen lam of kip geserveerd in een broodje of met rijst en sla, tomaat en tzatziki voor minder dan $6. Ondanks dat ze overal te vinden zijn, weet iedere New Yorker dat The Halal Guys op de hoek van 53rd street en 6th avenue de besten van de besten zijn, getuige hun goede reviews van de Vendy Awards.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 53rd st & 6th ave | Website: http://www.vendyawards.streetvendor.org

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Cafe Viand

“Ontspannen Amerikaans ontbijt, iedere dag warm en vers geserveerd.”

Momofuko Noodle Bar

“Momofuko en restaurateur David Chang zijn DE namen die je moet kennen wanneer je bekend bent met de New Yorkse dining scene.”

"Torrisi" en "Parm"

“Het is niet makkelijk om jezelf boven aan de lijst van beroemde Italiaanse Chefs van New York te krijgen, maar Rich Torrisi is het gelukt, en hoe.”