Restaurants in New York

Katz's Delicatessen

“Thuisbasis van de beste deli sandwich die de wereld ooit gezien heeft (of geproeft!)”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Aan het einde van de negentiende eeuw moest de krioelende, veel te drukke buurt van de Lower East Side een methode ontwikkelen om vlees te zouten en prepareren zodat het tijdens de zomermaanden niet zou bederven. Het resultaat was een traditie van de beste pastrami en corned beef sandwiches ter wereld. 

Katz's Deli is de oudste en meest gerespecteerde Deli in New York City met een erg unieke en ouderwetse manier van zakendoen. Iedereen krijgt een bon, iedereen krijgt zijn rekening met de hand geschreven op de bon en iedereen geeft deze af en betaalt gepast op de weg naar buiten. Op deze werkwijze worden geen uitzonderingen gemaakt.

De muren zijn bedekt met honderden gesigneerde foto's van beroemdheden en politici die allemaal een bezoek gebracht hebben aan deze wereldberoemde delicatessen. Kijk uit naar het bordje boven de tafel van de beroemde film When Harry Met Sally die Katz's wereldberoemd gemaakt heeft met de legendarische tekst I'll have what she's having!

TIP: Iedere serveerder heeft zijn eigen rij. Vind de kortste rij en ga daar meteen in staan!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: E Houston st 205 | Openbaar vervoer: F train to 2nd ave (exit at 1st ave) | Telefoon: (212) 254-2246 | Website: https://www.katzsdelicatessen.com/

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Momofuko Noodle Bar

“Momofuko en restaurateur David Chang zijn DE namen die je moet kennen wanneer je bekend bent met de New Yorkse dining scene.”

Koreatown

“Er is een straat in Manhattan waar zich de beste Koreaanse restaurants, pubs en karaoke bars bevinden!”

The Original Soup Man

“Voor als je ooit de zin "No Soup for You!" gehoord hebt. Dit is waar het allemaal begon.”