Restaurants in New York

Dave and Busters

“Wil je je kinderen bezig houden? Dave and Busters is een non-stop aaneenschakeling van plezier en eten!”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Op 42nd street, in het midden van Times Square, heb je een plek waar kinderen zo luidruchtig kunnen zijn en zo veel kunnen krijgen als ze willen! Dave and Busters is de belichaming van het Amerikaanse idee van groot, luid en intens: een familievriendelijke keten die een, in pub-achtige stijl, plek aanbiedt voor Amerikaans eten en spelletjes. De ouders kunnen achterover zitten en genieten van een burger of een sandwich, terwijl de kinderen rondrennen en spelletjes winnen en verzilveren voor prijzen. Let wel, deze plek is niet echt geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor geluid en felle lichten!

TIP: Deze is voor de kinderen, maar ouders? Misschien een goed idee om oordoppen mee te nemen!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: W42nd street 234 #3 | Openbaar vervoer: A, C, E, N, Q, R, 2, 3 or 7 train to Times Square | Telefoon: 646 4952015 | Website: http://www.daveandbusters.com/

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Xi'an Famous Foods

“Een hotspot in Chinatown die zich ontwikkeld heeft tot een wereldberoemde keten in New York met de beste pittige gerechten uit de west-Chinese keuken.”

Cafe Viand

“Ontspannen Amerikaans ontbijt, iedere dag warm en vers geserveerd.”

"Torrisi" en "Parm"

“Het is niet makkelijk om jezelf boven aan de lijst van beroemde Italiaanse Chefs van New York te krijgen, maar Rich Torrisi is het gelukt, en hoe.”