Restaurants in New York

Buddakan

“Een modern Aziatische haute cuisine restaurant met een schitterende uitstraling, verfijnde gerechten en een haast koninklijke sfeer.”

- Gideon woont al sinds 1982 in New York

Binnenkomen in Buddakan restaurant is een surreële ervaring, alsof je het moderne New York verlaat en in een grot binnenkomt die aan de ene kan doet denken aan Ming Dynastie en aan de andere kant een vampier-film. Om binnen te komen, betreed je eerst een stijle trap naar beneden. Eenmaal binnen wordt je begroet door een imposante hal van eikenhout met lounges en eethoeken waar je een van New Yorks hipste eetervaringen kunt beleven. 

Ondanks dat Buddakan honderden gasten per avond afhandelt en de geweldige menigte van gasten anders doet verwachten, zul je merken dat de ervaring uniek en persoonlijk is zodra je aan je tafel zit.

TIP: Probeer de beef tartare met tapioca parels met pittige gember tofu, een echte hit!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 9th avenue 75 | Openbaar vervoer: A, C, E, L train to 14th st, 8th ave | Telefoon: 212-989-6699 | Website: http://www.buddakannyc.com/

Meer restaurants in New York

Bekijk alle restaurants

Heartland Brewery

“Waar het hart van Amerika op je bord en in je glas gepresenteerd wordt.”

Xi'an Famous Foods

“Een hotspot in Chinatown die zich ontwikkeld heeft tot een wereldberoemde keten in New York met de beste pittige gerechten uit de west-Chinese keuken.”

"Torrisi" en "Parm"

“Het is niet makkelijk om jezelf boven aan de lijst van beroemde Italiaanse Chefs van New York te krijgen, maar Rich Torrisi is het gelukt, en hoe.”