Uitgaan in Miami

E11EVEN

“Deze populaire 24 uur nachtclub biedt een ultra chique interieur met cabaret en dansen.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

E11EVEN nachtclub is de voornaamste bestemming voor het nachtleven geworden voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Met het super chique interieur, live entertainment en dakrestaurant heeft deze 24 uur nachtclub veel te bieden.

Stort je in deze enorme omgeving met meerdere verdiepingen om de diverse entertainment acts te ervaren met go-go dansers, aerealisten en slangenmensen samen met uitmuntende cocktails van jouw keuze. Er zijn enorme LED schermen die voor exclusieve sportevenementen gebruikt worden, een 24 uur keuken met volledig menu waar je gerechten als geelstaart sashimi en op hout bereide pizza's kunt bestellen, en een hoogwaardige DJ cabine met ruimte voor 10 personen. Van maandag tot vrijdag is er een happy hour van 12.00 tot 20.00 uur met drankjes voor de halve prijs, $5 gerechten en gratis parkeerservice.

Bovenop de club is er het Touché Rooftop Lounge and Restaurant met Top Chef ster Carla Pellegrino in de keuken die de Japanse keuken combineert met Italiaanse gerechten. Je kunt ervoor kiezen om in de intieme eetzaal met open keuken plaats te nemen of buiten op de open lucht lounge voor cocktails en borrelhapjes.

TIP: Begin de avond boven in de Touché Rooftop Lounge en Restaurant voor het diner en ga dan naar beneden voor drankjes en entertainment.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 29 NE 11th Street | Telefoon: +1 305 829 2911 | Website: http://www.11miami.com

Meer uitgaansgelegenheden in Miami

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Broken Shaker

“Handgemaakte cocktails zijn momenteel enorm populair in Miami, en dat is dankzij deze ultra hippe bar!”

Living Room

“Ambachtelijke cocktails, hip interieur en een levendig publiek maakt dit hét hotel om naartoe te gaan.”

The Regent Cocktail Club

“Geïnspireerd op een chique NYC Jazz lounge met handgemaakte cocktails in een intieme en altijd drukke omgeving.”