Uitgaan in Miami

Ball & Chain

“Met de hoogstaande cocktails, live muziekoptredens en gemoderniseerde Cubaanse bar snacks raakt Ball & Chain de juiste snaar.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Deze bar in Havana stijl was in de jaren '30 een populaire locatie door de beroemde muzikanten en recentelijk werd het heropend als een verbeterde versie van zichzelf, met ambachtelijke cocktails, Cubaans eten en nieuwe muzikale acts.

Vanaf de jaren '30-'50 bood deze Calle Ocho bar fantastische live muziek van grote artiesten van die tijd en na een recente make-over biedt het uitzonderlijke talenten op het buitenpodium dat onlangs werd getransformeerd tot een ananas.

Hoewel de muziek voorop staat in deze hippe bar zijn de cocktails ook niet om over het hoofd te zien, met heerlijke versies van oude klassiekers die perfect passen bij elke jam sessie. En als je hier trek krijgt, hoef je je geen zorgen te maken want je kunt hier volop eten, met een klein menu van opgewaardeerd café voer met een Cubaans tintje.

In het weekend neemt het binnen/buitengebied een eigen leven aan met de hele nacht door dansmarathons waarmee deze locatie tot de meeste populaire bestemmingen in dit gebied hoort.

TIP: Ga hier in het weekend in de avond naartoe voor een gratis uur salsa les!

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 1513 SW 8th Street | Telefoon: +1 305 643 7820 | Website: http://www.ballandchainmiami.com

Meer uitgaansgelegenheden in Miami

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Living Room

“Ambachtelijke cocktails, hip interieur en een levendig publiek maakt dit hét hotel om naartoe te gaan.”

The Broken Shaker

“Handgemaakte cocktails zijn momenteel enorm populair in Miami, en dat is dankzij deze ultra hippe bar!”

The Regent Cocktail Club

“Geïnspireerd op een chique NYC Jazz lounge met handgemaakte cocktails in een intieme en altijd drukke omgeving.”