Uitgaan in Miami

Living Room

“Ambachtelijke cocktails, hip interieur en een levendig publiek maakt dit hét hotel om naartoe te gaan.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Gelegen in het altijd drukke W South Beach hotel, is Living Room een hippe cocktail lounge dat de ideale plek is voor een drankje en voor het publiek. Met het uiterst flitsende interieur van neutrale tinten geaccentueerd door paarse accenten en dier prints is deze trekpleister zeer verleidelijk en het terras evenzoveel dankzij de comfortabele lounge inrichting met een tropisch tintje.

Verwacht hier geen waterige cocktails, want de bar presenteert alleen het echte werk. Vakkundige bartenders mixen exotische en verfrissende mengsels gemaakt met verse ingrediënten en dagelijks geperste citrusvruchten. Populaire drankjes zijn de Mango Ginger Mojito tot een Papaya Daiquiri maar ze wisselen per seizoen dus je kunt verschillende keren per jaar een verrassend menu verwachten.

Als je trek krijgt door het drinken en socialiseren kun je een keuze maken uit het bar menu met opties als tonijn tartaar, guacamole en oesters.

Living Room bevindt zich wellicht in een hotel lobby, maar het is niet de typische hotel bar met dank aan de hippe omgeving, ambachtelijke cocktails en het aantrekkelijke publiek.

TIP: Kom hier na 19.00 uur voor het beste publiek.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: 2201 Collins Avenue | Telefoon: +1 305 938 3000 | Website: http://www.wsouthbeach.com

Meer uitgaansgelegenheden in Miami

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

Lagniappe

“Deze charmante wijnbar in Midtown biedt een coole sfeer met live muziek, een enorme patio buiten en een overvloed aan wijnen om uit te kiezen.”

E11EVEN

“Deze populaire 24 uur nachtclub biedt een ultra chique interieur met cabaret en dansen.”

The Drawing Room

“Een creatieve variant van een klassieke lobby bar. The Drawing Room biedt een unieke drinkgelegenheid voor de dorstige klandizie.”