Uitgaan in Miami

Lagniappe

“Deze charmante wijnbar in Midtown biedt een coole sfeer met live muziek, een enorme patio buiten en een overvloed aan wijnen om uit te kiezen.”

- Carissa woont al sinds 2009 in Miami

Stap in deze super coole wijnbar in Midtown en je zult meteen onder de indruk zijn. Deze plaats mag je niet missen met het intieme interieur met live muziek en wijnflessen van muur tot muur met de ruime patio buiten waar verschillende soorten meubilair door elkaar staan.

Pak een fles naar keuze, ga naar de kassa en je ontvangt enkele glazen voor jezelf en jouw gezelschap. Zoek een plekje binnen of buiten en geniet van jouw wereldwijn in een grote groep of maak een intiem feestje voor twee.

TIP: The live muziek optredens beginnen elke avond om 21.00 uur dus kom op tijd als je een plekje wilt bemachtigen voor het podium.

Suggestie of feedback?

Locatie

Adres: NE 2nd Ave 3425 | Telefoon: +1 305 576 0108 | Website: http://www.lagniappehouse.com

Meer uitgaansgelegenheden in Miami

Bekijk alle uitgaansgelegenheden

The Broken Shaker

“Handgemaakte cocktails zijn momenteel enorm populair in Miami, en dat is dankzij deze ultra hippe bar!”

MO Bar + Lounge

“Deze swingende bar in de Mandarin Oriental in Brickell Key biedt een zwoele plek voor een stevige cocktail met zicht op de baai en live muziekoptredens.”

Ball & Chain

“Met de hoogstaande cocktails, live muziekoptredens en gemoderniseerde Cubaanse bar snacks raakt Ball & Chain de juiste snaar.”